Het verhaal.

Vanuit het ideaal om de wereld met behulp van schone energie minder te belasten, ontwikkelde Energiebau voor zichzelf een stukje realiteit. In 1983 zijn zes ingenieurs het bedrijf "Energy Store Keulen GbR" gestart, met als doel energie efficiënter te gebruiken, op te slaan en zelf te produceren. Het bedrijf is in de jaren uitgegroeid tot een toonaangevend leverancier van zonne-energiesystemen in Europa en een sterke partner voor electrotechnische installateurs en installatiebedrijven. Daarbij levert zij alle elementen voor een compleet en professioneel solar systeem. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor losse panelen, omvormers of complete (industriële) custom made systemen. Ons montagesysteem Lorenz® is uniek in de markt, ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland.

30 jaar voor energietransitie: partnerschap, verantwoordelijkheid en vooruitgang zijn de pilaren van onze bedrijfscultuur. Al 30 jaar zijn we succesvol in de steeds veranderende solarbranche. We zullen blijven werken aan de energietransitie om ervoor te zorgen dat deze wordt doorgevoerd. Laten wij samen werken aan een moderne energievoorziening en deze weg voortzetten.


Het Team.

Een internationaal team van ruim 180 medewerkers zorgt voor een professionele “gründliche” samenwerking met de verschillende dochterbedrijven in de Benelux, Frankrijk, Italië alsook met het Afrikaanse Ghana. Vanuit het kantoor in Maastricht verloopt de samenwerking en technische support met de installatiebedrijven uit België, Nederland en Luxemburg. Mocht u als (potentiële) installateur een samenwerking overwegen, neem dan nu contact met ons op!    

Energiebau, de grote specialist voor PV Techniek!

Contact

Wij zijn er voor u!

Neem contact met ons op. Ons algemene telefoonnummer is +31 (0)43 329 2050.

Download

Company Brochure

Download hier de company brochure van Energiebau.